- Annons -

Ikväll är det derby: Viktig match för båda lagen

Under torsdagskvällen välkomnar Piraterna Indianerna till Motala. Det väntar ett intressant möte som är av stor vikt för båda lagen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Piraterna har inte kört match på drygt två veckor. Motalalaget som så här långt får ses som säsongens stora överraskning har inlett 2022 på ett strålande vis. Laget har dock fått ett tufft avbräck i Piotr Pawlicki som har skadat skulderbladen och blir borta en tid. Positivt för Piraterna är att Oskar Fajfer kommer tillbaka efter att ha varit skadad en dryg månad.

Kumla Indianerna har fått en jobbig start på årets säsong. På fem matcher har man endast mäktat med att ta tre poäng. Det är med andra ord dags för Indianerna att börja plocka poäng i kampen om den sista slutspelsplatsen.

Det är en oerhört viktig och intressant match som utspelar sig i Motala. Har du möjlighet att åka dit så hoppas jag att du gör det. Speedway är bäst live!

- Annons -

Laguppställningar

Piraterna
1.Vaclav Milik
2. Jakub Jamrog
3. Oskar Fajfer
4. Marcin Nowak
5. Jonas Seifert Salk
6. Alexander Liljekvist
7. Rasmus Broberg

Indianerna
1.Niels– Kristian Iversen
2. Chris Holder, R/R
3. David Bellego
4. Norbert Kosiusch
5. Max Fricke
6. Jonatan Grahn
7.Gustav Grahn

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna