- Annons -

Hemmasonen stannar i Lejonen: ”Ett prioriterat namn att få med oss”

Oliver Berntzon är klar för en fortsättning i Lejonen. Den kommande säsong blir hans tredje raka säsong i moderklubben.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Oliver Berntzon kom tillbaka till Lejonen inför säsongen 2021, nu står det klart att han gör sin tredje raka säsong i Lejonen. I ett pressmeddelande skriver klubben att ”Vispen” var ett prioriterat namn.

– För oss var Oliver ett prioriterat namn att få med oss till nästa år vilket vi aviserade till honom tidigt. Med Lejonen som moderklubb har det varit självklart för oss att göra vad vi kan för att få fortsätta arbeta med honom, skriver klubben i ett pressmeddelande.

Den gångna säsongen var bra för Anderstorpssonen.

- Annons -

– Han har haft en väldigt bra säsong som kröntes med hans första individuella SM-guld i Linköping. Han har höjt sitt snitt i Lejonen, varit ordinarie i sitt lag i Ekstraliga i Polen hela säsongen och var dominanten i svenska landslaget som tog brons i Speedway of Nations. Prestationerna på banan har störts lite av en axel som hoppat ur led vid ett par tillfällen och gjort att han missat några matcher, men i övrigt har han varit en hörnsten i laguppställningen under hela året.

– Vi är väldigt glada över att Olivers signatur är den första vi kan presentera för truppen till 2023.

Oliver Berntzon går in med ett snitt på 1.878.

Lejonen 2023
Oliver Berntzon, 1.878

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna