- Annons -

Vårt avslöjande stämde – Dudek tillbaka i svensk speedway : ”Superglad”

I förra veckan skrev vi att Patryk Dudek ser ut att vara tillbaka i svensk speedway. Enligt uppgifter var han klar för Indianerna, det visade sig stämma.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Patryk Dudek körde 2022 för Lejonen i Bauhausligan. Under 2023 stod han utan styrning i Sverige. Under onsdagen stod det klart att han kommer köra för Indianerna 2024.

– Jag är superglad att vara tillbaka i den svenska ligan efter ett års uppehåll. Särskilt glad är jag över att få bli en del av Indianerna. Jag har hört mycket positivt om klubben och sen är banan i Kumla en av världens bästa speedwaybanor, som jag dessutom trivs, och brukar ha bra matcher på. Jag ser fram emot säsongen och laddar för att gå långt 2024, säger Patryk Dudek till klubben hemsida.

Indianerna 2024
Patryk Dudek 2,122
Krzysztof Buczkowski 1,695
Szymon Wozniak 1,561
Mathias Pollestad 1,250

Här är ert lag Masarna – lokal spets och svenskt
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36


- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna