- Annons -

Här är föraren som Piraterna helst vill förlänga med: ”Jätteintresserade av att behålla honom”

Piraterna har kommit överens om ett nytt hyresavtal med kommunen. Nu är klubben redo att börja bygga laget inför den kommande säsongen.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Piraterna har än så länge bara kontrakt med Oskar Fajfer och Ludvig Selvin. Två kontrakt som skrevs redan förra året. På grund av att klubben inte varit överens om ett nytt hyresavtal med kommunen har man inte kunnat värva förare inför 2024.

Nu är dock båda parter överens om ett nytt hyreskontrakt. Då kan Piraternas lagbygge ta fart på allvar. En förare som står högt upp på lagledare Daniel Davidsson lista är Przemyslaw Pawlicki.

– Först och främst måste vi göra en budget som vi tror på. Sedan ska vi börja förhandla skarpt med de förare som vi är intresserade av. Vi kommer börja förhandla med de som vi tycker är nyckelförarna och det är klart att vi är jätteintresserade av att behålla honom, säger Daniel Davidsson till MVT.

- Annons -

Przemyslaw Pawlicki snittade under den gångna säsongen 2.179 poäng per heat för Piraterna.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna