- Annons -

Här är de svenska juniorernas mål med säsongen

I måndags gick vi igenom vad några av våra svenska förare har för mål med årets säsong. Idag har några juniorer svarat på samma fråga.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Säsongen 2023 kommer allt närmare, därför är det hög tid att titta på vad några av våra lovande förare har för mål med den kommande säsongen.

Theo Bergqvist, Lejonen
– Mina målsättningar 2023 håller jag för mig själv, men det är bara att jobba vidare på säsongen som varit och bli en mer stabilare förare.

Philip Hellström-Bängs, Smederna
– Jag har flera mål med den kommande säsongen. Dels är det att få köra i Polen och köra upp mitt lag Rzeszow till eWinner 1. Liga och sedan att ta guld med Smederna och Örnarna samt att kvala in till SGP2.

- Annons -


Ludvig Selvin, Piraterna
– Först och främst är det att komma tillbaka efter långtidsskadan jag ådrog mig föregående säsong och ha så roligt som möjligt på vägen, då kommer resultaten också. Jag har även som mål att lyckas så bra som möjligt i mina nya klubbar Piraterna och Griparna.

Noel Wahlqvist, Dackarna
– Ett av mina mål för 2023 är att utvecklas mer som speedwayförare. Jag vill också höja mitt poängsnitt i de olika ligorna jag kör i och kvala in till olika internationella tävlingar.

Casper Henriksson, Lejonen
– 2023 är ett av målen att försöka kvala in till SGP2 igen samt att försvara JSM-guldet. Sen vill jag förstås också lyckas bra i Bauhaus Ligan med Lejonen och ta så mycket poäng som möjligt.

Alexander Jacobsson Sundkvist, Gislaved Speedway
– Just nu är målsättningen att bli så bra som möjligt i armen efter min svåra skada i september, då jag fortfarande saknar både rörlighet och styrka. När det känns bra så är min målsättning att utveckla mig som förare och försöka leverera och ta plats i mina olika lag. Sen är det mitt sista år som junior vilket jag vill avsluta på ett så bra sätt som möjligt.

- Annons -


Avon Van Dyck, Dackarna
– Mitt fokus kommer ligga på att lyfta mig från föregående säsong. Det genom att köra så mycket som möjligt och i så många serier som möjligt.

Sammy Van Dyck, Dackarna
– Inte mycket mer än att köra så mycket som möjligt.

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna