- Annons -

Han kommer att saknas i ligan – oförutsägbar och gränslös

Jason Doyle ser ut att lämna Sverige till den kommande säsongen. Det känns tråkigt.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Jason Doyle är en stor profil, det kan bli lite vad som helst när han är på banan. Det pekas finger åt publiken, han jagar supportrar med kvastar och gud vet vad mer som händer. Han är oförutsägbar och stundtals gränslös.

Inte minst är han en duktig speedwayförare, under den första halvan av årets säsong dominerade han faktiskt den svenska ligan snittmässigt.

Men nu ser det inte ut som att det blir någon Doyle i Sverige 2024. Även om mycket fortfarande kan hända så säger känslan att han hoppar över det.

- Annons -

Jag tycker att det är synd, det är en profil som tillför någonting till ligan. Han kör ofta tufft och han är en av världens bästa förare när han är på rätt humör. Att det dessutom händer oväntad saker ibland när han kör är bara kul.

En profil som sporten behöver som Sverige nu ser ut att tappa.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna