- Annons -

Han får Wildcard till SGP2 i Målilla

På fredag körs den första deltävlingen i årets upplaga av JVM. Sverige är representerat av Casper Henriksson och Philip Hellström Bängs. De kommer köra hela serien. Nu är det klart vem som kommer att bli Wildcard till tävlingen i Målilla.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Anton Jansson har varit med om stora saker redan i år, han har bland annat fått göra debut i den svenska högstaligan, han har fått debutera i den polska U24-ligan och han har fått kvala till JVM. Nu står det klart att han även kommer få göra sin första JVM-tävling. Det i egenskap av ett Wildcard i Målilla.

FIMspeedway.com meddelar under tisdagen att Anton Jansson blir Wildcard i Målilla. Sammy Van Dyck och Rasmus Karlsson kommer att vara banreserver i Målilla.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna