- Annons -

Han är fortsatt ett levande mysterium – nyss körde han som en gud

Gleb Chugunov är svår, för att inte säga omöjlig att få något ordentligt grepp om. Ena dagen flyger han fram och nästa dag är han långt efter.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway Bild av reklam för ESS-play.

När Gleb Chugunov sätter sig på cykeln vet man aldrig hur det kommer gå. Blir det full pott? Eller blir det noll poäng? Det har både Smederna och Västervik fått erfara. Det har varit extremt blandade resultat.

Veckans tävlingar var inget undantag. I onsdags körde hans nya polska klubb träningsmatch mot världens bästa lag, Motor Lublin. Den Gleb Chugunov som dök upp då briljerade. Han plockade 13 poäng på fem heat och körde som en gud.

Av den Gleb Chugunov syntes inte mycket under lördagens öppna tävling i Czestochowa. Det blev 0 poäng på tre heat och då var det bara några dygn sedan han flög fram på banorna.

- Annons -

Jag undrar verkligen vad det beror på? Är det en inställningsfråga? Hur kan det skilja så mycket på bara några dagar. Jag kan inte förstå det.

Han fortsätter helt enkelt att vara ett levande mysterium. Kan han hitta den nivå han håller när det är som högst så är han fantastiskt bra. Men av den här veckan att döma så verkar han inte fått någon uppsida på det.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna