- Annons -

Hampel och Pawlicki uppges klara för nykomlingen

För två veckor sedan stod det klart att Zielona Gora är tillbaka i den polska högstaligan. Nu ska de bygga ett lag inför nästa säsong.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

2021 åkte Zielona Gora ut ur Ekstraliga. Efter två år i den polska andraligan är man nu tillbaka i det polska finrummet.

Zielona Gora har ännu inte presenterat någon förare inför den kommande säsongen. Enligt den polska sajten Sportowefakty är det dock flera som är klara. Jaroslaw Hampel som har kört för laget i många år ska enligt deras källor vara klar för en comeback i klubben.

Przemyslaw Pawlicki som kört för Zielona Gora de senaste säsongerna ska även han vara klar för en fortsättning. Dessutom ska även hans lillebror Piotr Pawlicki vara klar för klubben. Polacken ska enligt deras uppgifter inte få plats i Wroclaw nästa säsong.

Så har lagen värvat i den polska andraligan
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna