- Annons -

Gustav Grahn: ”Extremt tuff inledning”

Gustav Grahn slutade på en tolfteplats i JVM-debuten. Efter en tuff start blev det bättre i slutet av tävlingen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det blev fyra poäng i den inledande deltävlingen för den artonåriga talangen. Efter noll poäng på de tre första heaten tog han fyra poäng på de avslutande två heaten.

– Min inledning på tävlingen var extremt tufft och jag fick inte mig själv att stämma med banan. Efter en väldigt fin bana på träningen kom det extremt mycket regn. De valde att ge det ett försök, efter några omgångar skrapade de av material så då blev den lite bättre, säger Gustav Grahn.

Vad tar du med dig från tävlingen?

- Annons -

– Jag tar med mig min avslutning och att jag lyckades vinna ett heat. Jag hittade väldigt mycket bättre linjer i slutet av kvällen. Såklart tar jag med mig erfarenheten också.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna