- Annons -

Guldhjälten tillbaka i Piraterna

Idag står det klart att Piotr Pawlicki återvänder till Motalalaget Piraterna.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Piraterna har slagit till med en rejäl stjärnvärvning Det är ingen mindre än Piotr Pawlicki som har skrivit på för klubben. Pawlicki körde för laget mellan åren 2011-2016. Under den perioden vann laget två SM–guld, givetvis var han en stor bidragande orsak till att guldet hamnade i Motala.

Lagledare Daniel Davidsson kommenterar värvningen.

– Det finns hur mycket som helst att säga om Piotr men det är en absolut toppförare i Bauhausligan med stark Motalaanknytning, med 2 SM guld 2011 och 2013. Det är ingen hemlighet att vi jagat Piotr länge och nu dök läget upp och vi är väldigt nöjda att vi kunde lösa det, säger Daniel Davidsson till Piraternas Facebooksida.

- Annons -

Piotr Pawlicki är även han glad över att vara tillbaka.

– Jag har många fina minnen från åren i Motala. Jag är glad att få representera klubben igen. Vi har ett mycket intressant lag som kan göra det mycket bra under denna säsongen. Jag och laget ska försöka ge våra fans och folket i klubben en bra säsong med mycket glädje och bra resultat.

Piraterna 2022
Piotr Pawlicki 2.320
Oskar Fajfer 2.016
Jakub Jamrog 1.540
Wiktor Lampart 1.574
Vaclav Milik 1.479
Marcin Nowak 1.333
Tomas H Jonasson 1.307
Jonas Seifert Salk 1.250
Mateusz Szcepaniak 1.250
Rasmus Broberg 0.500
John Lindman 0.500

Adam Holman
foto: Henrik Lindberg

- Annons -

Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna