- Annons -

Guldförarna fortsätter att förlänga med mästarna: ”Fick sitt stora internationella genombrott”

Klubbarna i Bauhausligan gör klart med förare på löpande band just nu. Dackarna meddelar att man har förlängt med Rasmus Jensen.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

De regerande mästarna Dackarna har så här långt förlängt med flera av årets förare. Under torsdagen fortsatte man på den inslagna vägen då det stod klart att Rasmus Jensen fortsätter i klubben.

– Rasmus var den första föraren som jag värvade till klubben. Han är en fajter som aldrig ger upp och han har utvecklats väldigt mycket under de här åren. I år fick han också sitt stora internationella genombrott när han var bästa poängplockare för Danmark när de tog brons i lag-VM. Jag är säker på att Rasmus kommer att ta ytterligare ett steg under 2024, säger Mikael Teurnberg i ett pressmeddelande.

Dackarna 2024
Dan Bewley, 2.082
Andzejs Lebedevs, 1.787
Rasmus Jensen, 1.782
Filip Hjelmland 1.152
Noel Wahlqvist, 0.500

Tai Woffinden klar för fortsättning i Bauhausligan: ”Tillgänglig som backup”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna