- Annons -

GP på en gemytlig arena i strålande sol – Här kommer några förhoppningar inför kvällen

Under lördagskvällen är det dags för en ny tävling från Grand Prix- serien då Teterow står som värd.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Arenan i Teterow är en mysig och naturskön arena. Banan ligger som i en grop och är väldigt unikt. Förra året var det en riktig folkfest och härlig stämning på arenan, naturligt vis hoppas vi på någonting liknande även i år.

Förra året var banan dock ganska studsig, jag tror och hoppas att det ska vara åtgärdat till årets tävling. Baserat på hur mycket bättre racingen varit i samtliga GP-tävlingar så här långt kan jag tänka mig att det är bättre i år.

Att tävlingarna varit på en så hög nivå så här långt gör naturligtvis att förväntningarna inför Tysklands GP är skyhöga. När arrangörerna till och med lyckas få Prag att se ut som en bana i världsklass så har man gjort ett bra jobb.

- Annons -
Patryk Dudek vann i Teterow 2022. Kan han göra det även i år?

Med andra ord så är det upplagt för en strålande kväll. Här kommer några av mina förhoppningar.

Den första är naturligtvis bra racing, det är det som allt handlar om Inte sant?

Jag hoppas för svensk speedways skull att Fredrik Lindgren kan fortsätta sin fina form i Gp-serien. Av det jag sett av honom i depån ser han harmonisk ut, det lovar gott.

Jag hoppas att det kommer mycket publik, som jag skrev förra året så var det en riktig fest på läktaren här i fjol.

- Annons -

Det vore även väldigt kul om Kim Nilsson kunde få det att lossna, jag tycker att han har kämpat på bra men inte riktigt fått med sig poängen så här långt. Kanske lossnar det ikväll?

Utöver det så tycker jag att man ska hålla ögonen på Martin Vaculik och Jack Holder. Det är två förare som har visat god form i GP-serien som jag tror kommer vara med och slåss om det även i Teterow.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna