- Annons -

Goda chanser att marknadsföra vår sport – Håller tummarna att det faller väl ut

Tre förhoppningsvis jämna och bra matcher utspelar sig under nationaldagen. Med tanke på att det även är fint väder kan man tycka att det borde bli fina publiksiffror på samtliga arenor.

- Annons -

Äntligen tisdag, äntligen speedway. Det är så jag känner just nu. Jag tror att vi har en riktigt bra omgång framför oss med flera intressanta och bra heat. Vad jag hoppas på utöver det är att vi får se välfyllda läktare och glada människor som trivs i solen.

Bättre förutsättningar än vad det är idag tisdagen den 6 juni är svårt att hitta. De flesta är lediga tack vare att det är Sveriges nationaldag, solen skiner på de flesta håll och det är tre bra matcher på menyn.

På nationaldagen hoppas jag att vi får se välfyllda läktare. Foto: Erik Kruse

Kan det bli bättre? Jajamensan, det görs även lite speciella saker för att locka publiken till arenorna. I Västervik har man fri entré och i Målilla och Hallstavik är det familjedagar. Jag blir glad när jag ser att klubbarna väljer att satsa på sånt här.

Idag är det bra förutsättningar för att vi ska kunna marknadsföra vår sport. Jag håller tummarna för att det faller väl ut på samtliga arenor.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna