- Annons -

Glödhet Thorssell – Berntzon ensam om att slå Nicki

Under lördagen är det premiär i den polska andraligan. Rzeszow möter Lodz. Jacob Thorssel loch Oliver Berntzon har fått en bra start på tävlingen.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Under lördagskvällen inleddes den polska andraligan. Det gjordes med matchen Rzeszow–Lodz. Det blev Nicki Pedersens återkomst till andraligan och Rzeszow. Han inledde med att ta en överlägen heatseger.

Bra start på tävlingen fick även Jacob Thorssell som tog en trepoängare för Rzeszow efter en snygg omkörning på Daniel Kaczmarek. I sitt andra heat följde han upp det med att ta ytterligare en trea. Thorssell var inte färdig där, i tredje heatet plockade han ytterligare en trea. I Thorsells fjärde heat fick han se sig besegrad av landsmannen Oliver Berntzon. Han tog därmed en tvåa. I sitt femte heat, det 15:e för kvällen slog han till med en trea.

Jacob Thorssell noterades därmed för 14 poäng på fem heat, ett otroligt facit.

- Annons -

Oliver Berntzon som kör för Lodz inledde med att ta 1+1. Därefter var han bestämd och plockade 3 poäng före Nicki Pedersen. Han blev därmed först med att slå den trefaldige världsmästaren. I sitt tredje heat blev det ytterligare en enpoängare. I heat 10 toppades Oliver Berntzon in, då fick han se sig besegrad av Nicki Pedersen och Jesper Knudsen. En etta in på hans konto. I sitt femte heat slog han Jacob Thorssell efter en fin omkörning. En heatseger kunde summeras. I sitt sista heat för kvällen blev det en etta bakom Jacob Thorssell och Nicki Pedersen.

Oliver Berntzon stannade på 10+1 poäng.

Rzeszow vann matchen med 54–36. Nicki Pedersen plockade 13+1 poäng på fem heat.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna