- Annons -

Glödhet i Allsvenskan – då kan han köra i Bauhausligan: ”Jag tror nästa år, eller i år, man vet aldrig”

Tim Sörensen åkte otroligt bra i Gislaved för Masarna. Han noterades för 15 poäng på fem heat och såg väldigt snabb ut. Fanns det intresse från Bauhausligan inför årets säsong?

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Masarna gjorde en bra match mot Gislaved på bortaplan. Det blev en bra kväll för dansken.

– Det var kul, vi mötte ett bra Lejonlag. Det känns bra att vara här, jag är här för att ta mina poäng och hjälpa Masarna att komma tillbaka igen. Jag njöt av det, säger Tim Sörensen.

Förra året körde Tim Sörensen för Vargarna i Allsvenskan, och han gjorde det bra. Frågan är om det inte fanns intresse frn Bauhausligaklubbar inför årets säsong?

- Annons -

– Ja, absolut. Men Masarna ringde mig och frågade om jag ville komma tillbaka. Jag och mitt team har sagt inför säsongen att vi ska ha fokus på Danmark och Polen. När erbjudandet kom från Masarna så sa vi att vi kan hjälpa dem och köra några matcher. Vi vill inte köra 100% i Sverige just nu. Vi vill fokusera på Danmark och Polen. Vi testar att köra lite i Sverige, och ger samtidigt erfarenhet till klubben och de yngre killarna.

Men målet är att snart köra i Bauhausligan?

– Absolut, jag tror att vi kommer göra det nästa år. Eller i år, man. vet aldrig.

Hur ser du på säsongsinledningen?

- Annons -

– Det var lite tufft i början, nu har vi hittat någonting. Nu har vi fokus på rätt saker, trimmaren gör ett bra jobb, mina mekaniker gör ett fantastiskt jobb med cyklarna, jag håller mig i form och fokuserar, det är det viktigaste just nu, avslutar Tim Sörensen.

Adam Holman
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna