- Annons -

Går det att få en sämre start på säsongen?

Regn regn och åter regn, efter de senaste dagarnas inställda tävlingar är frågan om det går att få en sämre start på säsongen?

- Annons -

Stuart Robson avskedstävling och Peter Craven Memorial har två saker gemensamt. Det första är att det var två tävlingar tidigt på säsongen som jag såg fram emot. Det andra är att båda tävlingarna ställdes in på grund av regn.

Vädret i mars är osäkert, det är ingenting konstigt med det. Det är bara så synd att de två första tävlingarna med bra startfält tvingas ställas in. Det känns lite typiskt för vår sport, ju mer taggad man är för en tävling desto högre är sannolikheten att det ska bli dåligt väder. Är det kanske någon däruppe som inte gillar speedway?

Nåväl, om vi ska vara lite seriösa och inte tro att vädergudarna konspirerar mot oss så kommer det snart nya chanser att ta del av speedwaysporten. Under tisdagseftermiddagen möts Zielona Gora och Leszno i en träningsmatch.

Under torsdagen inleds den brittiska ligan med två matcher. Sheffield Tigers – Belle Vue Aces och Ipswich Panthers– Peterborough Panthers.

- Annons -

Under helgen körs flera intressanta öppna tävlingar i Polen, det återkommer vi till. Även om den här säsongen har inletts på ett dåligt sätt med flera inställda tävlingar så finns det hopp. Snart är vi på banan igen.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna