- Annons -

Fredrik Lindgrens svar om framtiden: ”Jag har inget svar på den frågan”

Fredrik Lindgrens säsong är över, nu väntar en lång vinter. Hur Fredriks upplägg till säsongen 2023 ser ut är ännu inte klart.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway Bild av reklam för ESS-play.

Fredrik Lindgren slutade fyra i årets Grand Prix serie. Det innebär att han kommer att vara en GP-förare även nästa år.

– Det har varit upp och ner men det har haft sina orsaker. Jag har inte mått helt hundra under stora delar av säsongen. Överlag så är jag stolt över att jag tog mig tillbaka till toppnivån på slutet av säsongen, det ger självförtroende, säger Fredrik Lindgren.

Om han kör i både Sverige och Polen nästa år är för tidigt att svara på.

- Annons -

– Jag har inget svar på den frågan just nu. Jag har inte tagit något eget beslut än, jag får återkomma kring det, avslutar Fredrik Lindgren.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna