- Annons -

Fredrik Lindgren: ”Vi får se om jag kommer sakna det”

Om en knapp vecka inleds årets GP-säsong. Någonting som Fredrik Lindgren ser fram emot. Men kommer han sakna att köra i Sverige?

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Fredrik Lindgren slutade förra årets GP-säsong på en fjärdeplats. Säsongen var även kantad av vissa hälsoproblem som gjorde att han fick ta en paus från ligaracingen i några veckor.

Så här långt är känslan dock bra inför starten av GP-säsongen.

– Det känns bra inför GP-säsongen, det gäller att jag fortsätter att jobba hårt och våga testa nya saker med mig själv och med min utrustning. Jag ska vara den bästa versionen av mig själv, sedan får vi se vad det leder till.

I juli gör ett populärt format comeback då Lag-VM är tillbaka efter sex års frånvaro.

- Annons -

–Jag gillar verkligen Lag–VM, det är fler förare än Speedway Of Nations. Vi får en bra vecka tillsammans, förhoppningsvis kan vi få ett bra resultat.

Fredrik Lindgren ser fram emot att Lag–VM gör comeback.

Fredrik tog inför säsongen beslutet att inte köra i Sverige. Anledningen är att han behöver mer tid för återhämtning och att han vill spendera mer tid med familjen. Frågan är om han trots det kommer sakna Sverige lite?

– Det är svårt att säga om jag kommer sakna det eller inte. För närvarande har jag valt att fokusera på GP-serien och den polska ligan. Jag behöver återhämta mig mer och spendera mer tid med familjen, det är så det är just nu. Saker och ting kan förändrats, det finns möjligheter att fylla på kalendern under säsongens gång.

På lördag är det dags för årets första GP-tävling. Den körs i Gorican, Kroatien.

– Det är en bana som vi körde på förra året i GP-serien. Jag vet vad man kan förvänta sig av den. Jag ska åka dit och försöka plocka bra med poäng som kan ge mig en bra start på årets GP-säsong.

Vilka GP-tävlingar ser du mest fram emot?

– Jag ser fram emot alla GP-tävlingar men mina tre favoriter är Warszawa, Cardiff och Målilla, avslutar Fredrik Lindgren.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna