- Annons -

Fredrik Lindgren om uppmärksammade situationen: ”Vet inte om jag var först”

Det blev en uppmärksammad situation i målgången av heat tio. Men vem var först egentligen?

- Annons -

Västervik besegrade till slut Smederna borta. Men det satt hårt inne, det skulle dröja fram till det sista heatet innan gästerna kunde säkra segern.

En uppmärksammad situation är det tionde heatet. Det var hård kamp in i det sista, det var svårt att säga vem som var först av Philip Hellström Bängs och Fredrik Lindgren. Frågar du Krister Gardell så var Lindgren först. Men vem var först om du frågar Lindgren?

– Han körde riktigt bra i det heatet och jag var inte riktigt så snabb som jag hade velat vara. Kul att se en ung svensk förare som tar för sig. Han körde riktigt bra. Jag vet inte om jag var först över mållinjen, men domaren tyckte det och det var skönt för mig, säger Fredrik Lindgren till VT.

Fredrik Lindgren plockade 14+1 poäng på fem heat för Västervik.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna