- Annons -

Fredrik Lindgren om relationen till Bartosz Zmarzlik: ”Nyttigt att…”

Fredrik Lindgren hade en riktigt bra säsong under 2023. Han blev bland annat polsk mästare med Lublin och han tog ett silver i GP-serien.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Lindgrens silver var den bästa placeringen för en svensk förare sedan Andreas Jonsson slutade tvåa 2011.

– Jag är väldigt stolt och glad över min säsong, det har varit min bästa säsong i karriären. Jag har varit väldigt jämn hela året. Jag har tagit mig till final i majoriteten av GP-tävlingarna, jag är väldigt nöjd med det, sa Fredrik Lindgren till Speedwayfans.se efter den sista GP-tävlingen i Torun.

I sin polska klubb Lublin är han lagkamrat med den regerande världsmästaren Bartosz Zmarzlik. Att köra med honom är bra för Fredrik.

- Annons -

– Vi har en bra relation. För mig har det varit nyttigt att köra i samma lag som honom, att träna och sparra med honom. När man vill bli bättre är han en man kan lära sig ut av, säger han till Nerikes Allehanda.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna