- Annons -

Fredrik Lindgren om att köra i Sverige nästa år: ”Vet att jag kör VM och polska ligan”

Fredrik Lindgren gjorde sju matcher för Västervik under årets säsong, om han tänker inleda i Sverige nästa år är inte klart.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Fredrik Lindgren skulle inte ha kört i Sverige i år, men när Västervik fick en långtidsskada på Chris Holder värvades Lindgren in. Därefter blev det tre matcher i grundserien och fyra matcher i slutspelet för svensken.

– Det har varit bra när jag väl har varit här, det har blivit lite inhopp, konstaterade Fredrik Lindgren efter tisdagens avgörande SM-final.

Lindgren körde till sig det näst högsta snittet i årets Bauhausliga. På sju matcher snittade han 2.417 poäng per heat. Om han kör vidare i Sverige är ännu inte klart.

– Jag har inte tagit några beslut än, jag vet att jag kommer köra vidare. Det blir VM och polska ligan, jag har inte tagit något beslut om Sverige än.

Avgörandet flyttar in i tv-tablån: ”Oerhört spännande”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna