- Annons -

Fredrik Lindgren har återhämtat sig

Fredrik Lindgren fick avsluta den gångna säsongen på grund av post Covid. Nu mår stjärnan bättre.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Sveriges bästa speedwayförare, Fredrik Lindgren kommer 2022 att köra för Västervik i den svenska ligan och Częstochowa i den polska ligan. Utöver det så kommer han även köra i GP-serien. I höstas skrev Fredrik på Facebook att han förra säsongen kämpade med hälsan efter en Covidinfektion.

– Vad många inte vet är att jag kämpar med post covid och defekter i mina lungor sedan 2020. Jag har pressat mig själv mycket den här säsongen bara för att kunna dyka upp på tävlingarna.

Nu mår Fredrik dock bättre, i en intervju som publicerats på Częstochowa berättar han om hur läget är idag.

- Annons -

– Allt känns bra nu, det är inte så många som vet om att jag har dragits med hälsoproblem en längre tid. Jag gjorde en hälsoundersökning för några månader sedan som visade att mina lungor äntligen har återhämtat sig.

Fredriks tävlingssäsong i Polen drar igång den 8 april när Częstochowa möter Gorzow på hemmabanan.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig och mer eller mindre nödvändig för att det ska gå att lägga ner tid på detta. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

    • Tjena!
      Det kostar en hel del att driva sidan. Domän, olika program som får den att fungera. Avtal med bank, fotografer, mikrofon till podden, resor. Åker till någon match varje vecka för att rapportera. Blir en del när man lägger ihop allt. Plus att jag lägger några timmar varje dag på det, så känns bra att få något tillbaka.

      Driver en liten enskild firma som betalar skatt i Sverige så det går inte rakt ner i min fika 🙂

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna