- Annons -

Fransmannen klar för Lejonen: ”Ingen tvekan om hans kapacitet”

Dimitri Bergé har de senaste säsongerna kört för Masarna i den svenska Bauhausligan. Till säsongen 2022 byter fransmannen klubb. Framöver är det Gislavedslaget Lejonen som gäller.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Dimitri Bergé trivs på stora banor. Någonting som talar för att hans nya hemmabana kommer passa honom som handen i handsken. Lagledare Mikael Holmstrand ger oss sina tankar om värvningen.

– Nyförvärv från Masarna som vi haft ögonen på. En förare som utifrån vårt budgetutrymme passar bra för den roll han ska fylla som tänkt 2:a/4:a i körschemat, han har mycket stor potential. Han blev världsmästare på långbana 2019 och tog silver 2018. Han gillar när det går fort och kommer bli en sevärdhet i Gislaved. Samtidigt anses han av många som en av de mest tekniskt skickliga motorcykelförarna i världseliten vilket gör honom komplett som chaufför. Han går in på snittet 1,750 vilket är ett snitt som hade placerat honom på tredje plats i årets Lejon-trupp. Så det råder ingen tvekan om hans kapacitet, säger Mikael Holmstrand.

Lejonen 2022
Dimitri Bergé 1.750
Oliver Berntzon 1.646
Hubert Legowik 1.250
Mathias Thörnblom 0.500
Casper Henriksson 0.500

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna