- Annons -

Första semifinalplatsen: ”Det här vi jobbat för”

Jack Holder tog under lördagskvällen sig till sin första semifinal i GP-serien. Efteråt var det en nöjd australiensare som summerade tävlingen.

- Annons -

Lillebror Holder gjorde sin bästa GP-tävling hittills när speedwayfesten intog Teterow. Efter att ha tagit åtta poäng i grundtävlingen gick han som sista gubbe vidare till semifinal. Väl där blev det inga fler poäng, han slutade åtta i tävlingen.

– Jag skulle kanske inte säga att det är min bästa tävling åkmässigt men jag tog mig till semifinal vilket var målet från start. Banan var tuff idag så jag är glad att jag klarade mig utan skador, säger Jack Holder.

Även om resultatet i Teterow var bättre än hans tidigare GP-tävlingar så var det inga större skillnader i upplägg eller förberedelser.

– Inget särskilt egentligen, den stora skillnaden var att banan var tuffare än de tidigare tävlingarna. Idag var man tvungen att köra smart, jag tycker att jag lyckades skapligt.

- Annons -
Foto: Erik Kruse

Starten på årets GP-säsong är han tillfreds med. Han hoppas att han kan ta ytterligare kliv under resten av säsongen.

– Det har gått bra, jag vet att jag kan slå alla de andra förarna. Jag har tagit ett gäng heatsegrar nu, jag har verkligen velat gå till semifinal och nu har jag gjort det. Det känns väldigt bra inför de kommande tävlingarna, avslutar Jack Holder.

Resultat Teterows Grand Prix
1. Patryk Dudek, 20 poäng
2. Bartosz Zmarzlik, 18 poäng
3. Fredrik Lindgren, 16 poäng
4. Robert Lambert, 14 poäng
5. Dan Bewley, 12 poäng
6. Tai Woffinden, 11 poäng
7. Leon Madsen, 10 poäng
8. Jack Holder, 9 poäng
9. Maciej Janowski, 8 poäng
10. Kai Huckenbeck, 7 poäng
11. Martin Vaculik, 6 poäng
12. Anders Thomsen, 5 poäng
13. Jason Doyle, 4 poäng
14. Pawel Przedpelski, 3 poäng
15. Max Fricke, 2 poäng
16. Mikkel Michelsen, 1 poäng
17. Norick Blödorn, 0 poäng

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna