- Annons -

Förarna i Bauhausligan blandade och gav i premiären

Under torsdagskvällen var det europeisk premiär då Oxford Spires tog sig an Birmingham Brummies. Fem förare från den svenska Bauhausligan stod på startlinjen. De blandade och gav resultatmässigt.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Visst är det skönt att vi äntligen är igång igen. Gårdagens Europapremiär innehöll flera namn som kommer köra i den svenska Bauhausligan 2024.

En som inte alls hittade rätt var Vaclav Milik. Piratföraren plockade endast ett poäng på tre heat innan han blev bortplockad i sitt fjärde. En prestation som han omöjligt kan vara nöjd med.

Vaclav Milik hade en tung kväll.

Vi stannar kvar i Motala och konstaterar att återvändande nyförvärvet, Maciej Janowski inledde tävlingen starkt genom att plocka 7+1 poäng på sina tre första heat. Därefter mattades han av lite, på sina avslutade två heat tog han 2+1. Han stannade därför på 9+1 poäng, en godkänd premiär.

Maciej Janowski får godkänt för sin insats. Foto: Erik Kruse

Vi håller oss kvar i Östergötland, Vargarnas Chris Harris fick en lysande start på säsongen. Han tappade endast två poäng, 13 poäng på fem heat blev hans notering i premiären. Mycket starkt av honom.

- Annons -
Chris Harris briljerade i premiären. Foto: Matilda Bengthsson

Smedernas Rohan Tungate inledde säsongen med att gå i tejpen. Därefter plockade han en tvåa och en trea innan han nollade i sitt sista heat. Fem poäng på fyra heat, han kan betydligt bättre.

Den regerande australiensiska mästaren kom inte alls igång. Foto: Erik Kruse

Indianernas Tom Brennan noterades för 5+1 poäng på fyra heat. Det är godkänt, det är där någonstans den unga britten kommer ligga.

Tom Brennan. Foto: Erik Kruse

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna