- Annons -

För en gång skull log gudarna mot speedwaysporten – idag öser regnet ner

Med gårdagens härliga tävling i minnet kan vi konstatera att vädergudarna för en gångs skull faktiskt var på speedwaysportens sida.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Lördagens GP-tävling, eller förresten hela helgen i Målilla kan nog bara beskrivas med ett ord. Succé är ordet jag tänker.

Redan under fredagen bjöds vi på en fantastisk tävling när SGP3 avgjordes. Det var bra racing och inte minst viktigt så blev det en svensk segrare i Rasmus Karlsson. Där la vi grunden för en bra helg.

Under lördagen fortsatte vi på den fint krattade väg som skulle leda fram till seniorernas GP-tävling. Tony Rickardsson projekt med SGP4-cyklarna togs emot väl av förarna och publiken på plats sågs ut att trivas.

- Annons -

När entréerna till kvällens tävling öppnades började det fyllas på med folk mycket tidigare än vad det brukar när det väntas GP-speedway i Målilla. Det kändes verkligen hett, och hett blev det. När tävlingen kom igång var det en härlig folkfest som utspelade sig, jag har nog aldrig sett så mycket folk i Målilla.

Två saker bidrog främst till den härliga stämningen i Målilla. Den ena är att det för en gångs skull inte regnade, det andra är att Fredrik Lindgren och Jacob Thorssell visade klass och gav allt i heaten.

Foto: Erik Kruse

När vi summerar en helg i Målilla kan vi konstatera att det mesta stämde, jag tror att de flesta lämnade med en känsla av att det här blev riktigt bra.

Imorse när jag vaknade på campingen utanför arenan stod regnet som spön i backen. Vi kan konstatera att för en gångs skull var vädergudarna på speedwaysportens sida. Hade tävlingens körts i det väder som är just nu hade det inte blivit mycket till fest.

- Annons -

Tack för det, tack fö att gudarna för en gångs skull log mot speedwayen.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna