- Annons -spot_img

Filip Hjelmland: ”Känns kul och hedrande”

Filip Hjelmland är lagkamrat till Oliver Berntzon i Polen, av den anledningen är han också i Ostrow för att smygstarta säsongen.

- Annons - ad

Filip Hjelmland kommer säsongen 2022 att vara lagkapten för Vetlanda i den svenska ligan, i Polen kommer han köra för Ostrovia Ostrow i den polska högstaligan. Under helgen gör han de första träningarna med laget i Polen.

– Det ska bli riktigt kul att det äntligen kommer igång igen efter en lång vinter med förberedelser. Det blir träning och några träningsmatcher längre fram som ska göra oss redo för säsongen i Sverige och Polen.

- Annons - ad

Filip är taggad och ser fram emot att årets säsong ska komma igång.

– Jag har en bra känsla i kroppen och ser fram emot en mycket spännande säsong med teamet 2022. Det kommer bli många roliga tävlingar och uppdrag. Jag hoppas kunna utvecklas ännu mer som speedwayförare både på och utanför banan. Jag vill ta nästa steg i karriären.

Hur känns det att bli lagkapten i Vetlanda?

– Det känns väldigt kul och hedrande att få vara lagkapten för Vetlanda Speedway 2022. Att både Rikard Kling och Vetlanda har ett sådant förtroende för mig så tidigt i min karriär är jag mycket glad och tacksam för. Allt jag kan hjälpa till och bidra med både på och runt banan skall hålla en hög kvalité för klubben. Jag är laddad inför premiären av Bauhausligan, avslutar Filip Hjelmland.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig och mer eller mindre nödvändig för att det ska gå att lägga ner tid på detta. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna