- Annons -

Fick se sig besegrade i premiären – nu hyllar stjärnan motståndet: ”Ett nöje att ha dem tillbaka”

Tai Woffinden och hans Sheffield fick se sig besegrade av nykomlingen Oxford. Trots det gläds stjärnan över att ha laget med i högstaligan.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway Bild av reklam för ESS-play.

Oxford besegrade de regerande mästarna Sheffield under torsdagen. Tai Woffinden stod dock för en bra insats i 47–43-förlusten. Han noterades för 12 poäng. Nu hyllar han nykomlingens återkomst.

– Det var första gången jag var här sedan 2007 och jag vill säga ett stort grattis till alla som är involverade i Oxford speedway. Alla fans som kommer vecka in och vecka ut. Vi alla vet att speedway inte hade varit möjligt utan fansen, säger Tai Woffinden till Britishspeedway.co.uk.

Tai uppskattade även banan i Oxford.

- Annons -

– Banan är fantastisk, det är en trevlig bana att köra på. Det var kul att vara tillbaka där. Jag hoppas det fortsätter så långt fram i tiden.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna