- Annons -

Fick lämna Dackarna– Nu har amerikanen hittat en ny klubb

Luke Becker fick lämna Dackarna till förmån för Nicolai Klindt. Idag står det klart att amerikanen har hittat ett ny klubb i Sverige.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Förra årets succéman Luke Becker fick bara två matcher på sig att visa vad han går för i årets dackelag. Efter två mindre lyckade insatser var Dackarnas tålamod slut. Istället kommer den unga amerikanen att representera Piraterna resterande del av säsongen.

– Även om säsongsinledning har vart något tung så finns det kapacitet vilket ingångssnittet visar. När vi kört igenom gruppen så ser vi att det finns förbättringspotential, där passar Luke bra in, skriver lagledare Daniel Davidsson i ett SMS.

Luke Becker ansluter med ett snitt på 1.789 poäng per heat. Vem som tas bort ur Piraternas trupp är i skrivande stund inte klart.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna