- Annons -

Får Dackarna sin efterlängtade revansch?

Dackarna föll mot Smederna i finalen både 2018 och 2019. Jag vet att finalförlusterna har tagit hårt på supportrarna i Målilla. Frågan är om det vänder nu?

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Smederna var tillbaka i Bauhausligan den här säsongen, och vilken comeback det blev. Man vann grundserien och slog sedan ut Rospiggarna i semifinalen. Nu väntar Dackarna i final. Det är svårt att inte fascineras över Smedernas lag och den säsong de gör. Jag ska vara ärlig, jag tycker inte att laget ser superstarkt ut på pappret. Men på något sätt får de alltid till det och gör det fantastiskt bra. Lagledartrion ska ha mycket beröm för det, de gör ett väldigt bra jobb när det gäller att få killarna att dra åt samma håll. Det kan mycket väl räcka även mot Dackarna.

Dackarna å sin sida har ett ruskigt stjärnspäckat lag. På pappret är de överlägsna. Men Smederna har överraskat förut, de sensate tre åren de varit med för att vara exakt. Med det lag som Dackarna har är de nästan tvungna att vinna SM-guld, frågan är om de gör det?. Det kommer krävas att alla är lika taggade och påkopplade som under gårdagen. Annars räcker det inte.

Det kommer bli två spännande finalmatcher, det blir inte sämre av att det finns en rivalitet och historik mellan lagen. Det är två helt olika typer av lagbyggen, Smederna väldigt jämna, Dackarna väldigt framtunga. Det blir kul att se vad som fungerar bäst när det gäller som mest.

- Annons -

Adam Holman
foto:Erik Kruse

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna