- Annons -spot_img

Fansen vill se Lindbäck i laget igen

Masarnas fans vill att Antonio Lindbäck kommer tillbaka i laget, det skriver Avesta Tidning.

- Annons - ad

Antonio Lindbäck tvingades lämna Masarna efter att i mitten av februari ha brutit mot en av klubbens policys. Masarnas tillförordnade ordförande Roger Uppgård ger sin syn på läget med Lindbäck.

– Det är ett ganska stort tryck från fansen, de vill att vi ska ta tillbaka honom. Det viktigaste är att han kommer tillbaka som människa, speedwayen får komma i andra hand, säger Roger uppgård till Avesta Tidning.

Antonio Lindbäck kommer 2022 att ingå i ett team tillsammans med Philip Hellström– Bängs. Teamets chef Tomas Hellström är tydlig med vad han tycker.

– Jag tror inte Masarna har råd att köra utan honom och jag har svårt att se att han inte blir med i laget eftersom han har gjort stora framsteg i rehabiliteringen, säger Tomas Hellström till tidningen.

Roger Uppgård vill inte svara på om Lindbäck kommer köra för klubben i år eller inte.

– Den frågan passar jag. Jag vill träffa Antonio innan jag kan säga något. Sedan får vi se vad styrelsen kommer fram till, avslutar Roger Uppgård.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna