- Annons -

ETT RIKTIGT BRA INITIATIV FÖR JVM: ”HOPPAS DET FÅR DEN UPPMÄRKSAMHET DET FÖRTJÄNAR”

JVM- speedwayen kommer 2022 att avgöras i samband med tre stycken GP-tävlingar. Det anser jag vara väldigt bra för statusen på tävlingen.

- Annons -

JVM har de senaste åren hamnat lite i skymundan. 2022 blir det äntligen ändring på det då tävlingarna kommer att avgöras i samband med seniorernas GP-tävlingar. Ett bra initiativ från den nya arrangören som jag tror och hoppas ska leda till ett större intresse. Det är roligt för oss speedwayälskare att ha en extra tävling att gå på när många har rest långt. Dessutom är JVM alltid en intressant tävling som brukar bjuda på bra heat.

JVM 2022 avgörs i Prag, Cardiff och i Torun. Alla i samband med seniorernas GP-tävlingar.

En annan rolig sak gällande JVM är att ett av kvalen till tävlingen kommer att avgöras på svensk mark. 7 maj körs nämligen en kvaltävling i Gislaved. En rolig möjlighet för de svenska fansen att se morgondagens världsstjärnor.

JVM- kval
7 Maj- Daugavpils, Lettland
7 Maj- Gislaved, Sverige
7 Maj- Krsko, Slovenien


JVM 2022- även kallat SGP2
27 Maj- Prag, Tjeckien
14 Augusti- Cardiff, Wales
30 september – Torun, Polen

Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna