- Annons -

Ett helvete när man jobbar – men hans beteende gör honom intressant – lite DJ hunk över honom

Maksym Drabik har gjort sig känd för att aldrig, eller i alla fall nästan aldrig göra intervjuer. Det är lite intressant.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Maksyk Drabik är en grym speedwayförare med en unik åkstil. Han sticker verkligen ut på banan och är en riktig entertainer. Efter att han kom tillbaka från sin dopingavstägning har han bytt stil helt. Han gör inga intervjuer och han har mer eller mindre konstant en fiskehatt på sig.

Även om Maksym Drabik, ursäkta språket är ett helvete när man jobbar och vill ha några ord med den där snabba föraren som tog 15 poäng så måste jag säga att hans beteende är intressant. Det skapar en hype kring honom: ”Titta, där är den där föraren som aldrig pratar med någon” Det blir lite mystiskt, lite häftigt.

Det blir lite DJ hunk över honom, han som lyckades med konststycket att vara med i humor och musikgruppen De Vet DU i över tio år utan att säga så mycket som ett ljud.

- Annons -

Någon som kommer dit och bara totalt vägrar en sak som mer eller mindre ingår i deras jobb. Jag är glad att det bara är Drabik som gör så inom speedwayen, stannar det där så är det faktiskt lite uppfriskande.

Jag vet att Johan Petersson på Eskilstuna Kuriren lyckades få några ord med honom på slutet av säsongen, vi får väl se om han är pratglad 2024. Jag har svårt att tro det.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna