- Annons -

En välkommen och härlig återkomst – kan säkert göra det bra

Under tisdagskvällen är Tomas Jonasson tillbaka i den svenska Bauhausligan. Och det känns väldigt bra och roligt tycker jag.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Tomas Jonasson är en rutinerad profil inom den svenska speedwayen. Han har många fina år bakom om sig. Senast han körde i ligan var 2022. Då lyckades han inte göra sig själv rättvisa, mycket på grund av personliga problem.

Efter ett års avstängning är han nu tillbaka på speedwayovalerna. Han har inlett på ett bra sätt för Griparna i Allsvenskan, och under tisdagskvällen gör han säsongsdebut för Dackarna.

Vad jag sett av Tomas i år så känns det som att han är i harmoni. Och då kan det blir bra, riktigt bra. För speedway kan han köra. Jag tycker att det är roligt att han är tillbaka, en välkommen och härlig återkomst.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna