- Annons -

En stor besvikelse – hade varit otroligt bra för ligan

Att Nicki Pedersen skulle komma tillbaka till den svenska ligan 2024 kände jag mig hyfsat övertygad om. Att så inte blev fallet känns väldigt tråkigt.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

När Vargarna gick upp till Bauhausligan och ryktet om att Nicki Pedersen var på väg dit satte fart kände jag mig glad. Nicki är en profil som lockar publik, skapar rubriker och som faktiskt även många av de som inte ens vet vad speedway är för någonting har koll på.

Om några år har han avslutat sin karriär och det skulle vara vansinnigt roligt att få se honom på de svenska banorna innan det är dags att säga adjö.

Vargarna kommer hur som helst inte att ha honom i truppen från start, vem vet, han kanske ansluter längs resans gång? Att han inte inleder i Sverige nu när det kändes som en rimlig chans till det är hur som helst en stor besvikelse.

Han tar över Örnarna – bröderna teamar upp i Allsvenskan
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna