- Annons -

En av de positiva överraskningarna 2023 – kan det bli ännu bättre när den större klassen kommer till Målilla?

SGP3 i Målilla blev en positiv överraskning för alla som var där, det var skapligt med publik, underhållande racing och en svensk vinnare. Kan det bli ännu bättre när SGP2 kommer till Målilla 2024?

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

SGP2-tävlingarna brukar vara underhållande och spännande tävlingar. Att vi under det gångna året fick se Casper Henriksson och Philip Hellström Bängs göra bra ifrån sig gjorde det naturligtvis inte tråkigare.

På tal om tävlingar som inte var tråkiga så var SGP3-finalen (eller 250-VM om man så vill) som kördes i Målilla 2023 en av årets mest underhållande tävlingar enligt mig. Det var en perfekt start på GP-helgen med stor dramatik och en svensk vinnare.

Den kommande säsongen kommer Målilla att arrangera en SGP2-deltävling, dagen före GP-tävlingen för seniorerna. Jag hoppas verkligen att publiken sluter upp, för det kan bli riktigt häftigt att se. Kvalen till årets SGP2-serie har inte varit än, så därför vet vi inte vilka som kommer till start. Men naturligtvis får vi hoppas att det blir några svenskar som kan slåss om medaljer i startfältet.

- Annons -

Det ska blir riktigt kul att Målilla utöver SGP4 och seniorernas GP-tävling även kommer arrangera en JVM-deltävling.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna