- Annons -

Efter plojgrejen med Västervik – Nilsson allt närmre Smederna

Kim Nilsson la för några dagar sedan ut ett kryptiskt inlägg med Morgan Andersson. En plojgrej, Kim Nilsson ska nämligen vara klar för Smederna.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det har varit mycket snack om Kim Nilsson sedan den svenska säsongen tog slut. Speedwayfans.se var först med att avslöja att Kim var på väg till Smederna. Svensken bekräftade för oss att han och klubben pratade.

Det har även funnits uppgifter kring att Kim skulle vara aktuell för Vargarna. Kim gick sedan ut med en kryptisk bild på honom och Västerviks lagledare, till lika förbundskapten Morgan Andersson på Instagram. Då spekulerades det i kring om Kim Nilsson var på gång till Västervik. Det ska dock aldrig ha varit nära, utan istället en plojgrej för att starta spekulationer.

Istället talar allting för att Kim Nilsson är klar för Smederna. Om ingenting oförutsägbart händer kommer han att köra där 2024.

Indianstjärnan klar för Västervik: ”Fin historia”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna