- Annons -

Efter nackskadan – då hoppas svensken vara tillbaka

Mathias Thörnblom skadade två nackkotor i en krasch på träning för knappt tre veckor sedan. Nu kommer han med ett positivt besked.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway Bild av reklam för ESS-play.

Efter att ha missat hela förra säsongen på grund av en fotskada så förföljde olyckan Mathias Thörnblom in i årets säsong. På första träningen gick kopplingen sönder. Det gjorde att Thörnblom kraschade och fick två nackfrakturer.

Det ser dock inte ut att dröja allt för länge innan han är tillbaka på cykeln.

–Det känns okej, det är bättre än vad det var för två veckor sedan. Jag kan göra de flesta rörelserna. När jag vrider på överkroppen i sidled så känns det lite mer. Förhoppningsvis så släpper det snart. Läkaren sa att jag kan göra det jag klarar av, det är inga restriktioner. Jag känner efter smärtan vad jag kan göra. Sen om det tar två, eller tre- fyra veckor innan jag kommer tillbaka, det får vi se, säger Mathias Thörnblom till Värnamo Nyheter.

- Annons -

Målet är att han ska vara redo till premiären i Bauhausligan den 7 maj.

– Absolut, vi har ju träningsmatch med Lejonen den 20 april, då kommer jag nog inte kunna köra. Den första matchen i Polen är den 30 april, den får jag nog också skippa. Sen får vi se efter det, det är svårt att säga.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna