- Annons -

Efter kraschen i Lag-EM – så är det med svensken

Under lördagseftermiddagen kördes det Lag–EM-final i Polska Grudziadz. Casper Henriksson kraschade i tävlingen, nu berättar han om hur det är med honom.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det blev en tuff tävling för Sverige när det var dags att köra Lag–EM final. Polen och Danmark blev en för svår utmaning för de blågula. Tufft blev det även för Casper Henriksson som var uppsatt som nummer fem i det svenska laget. Han fick komma in i det 19:e heatet.

I första kurvan krokade han ihop med Vaclav Milik och gick omkull. Casper låg kvar en stund innan han reste på sig. Dock fick han inte vara med i omstarten.

Nu berättar han om hur han mår efter smällen.

- Annons -

– Det är okej, jag har lite ont i huvudet fortfarande. Lillfingret fick även en smäll, men överlag så är det okej, skriver Casper Henriksson i ett meddelande till Speedwayfans.se.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna