- Annons -

Efter branden – Smedernas besked om arenan

För två veckor sedan brann det på Smedernas hemmabana nu kommer klubben med ett nytt besked om hur det går med uppbyggnaden av det nya luftstaketet.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Branden på Eskilstuna motorstadion gjorde att luftstaketet och staketet bakom luftstaketet brann upp. Tur i oturen för klubben var att det var det gamla staketet som brann upp.

Nu kommer ett positivt besked från klubben. Staketet som ska hålla uppe luftstaketet är på plats, det nya luftstaketet har även det anlänt. Att banan inte skulle vara redo till premiären den 7 maj är inte längre någonting som klubben oroar sig för.

– Nu vet vi att det blir färdigt i alla fall, bara Krister Gardell godkänner besiktningen av det hela men det ska han nog göra, säger Kjell Andersson som är arenaansvarig till Eskilstuna-Kuriren.

- Annons -

Besiktningen av banan efter branden görs under fredagen.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna