- Annons -

Efter år av följa John tycks man vara på rätt spår – snyggt jobbat

Jag har vid flera tillfällen påtalat att allting börjar med bra racing, så bygger man ett intresse. Det går inte att göra på något sätt. Nu verkar det ha hänt saker i Hallstavik.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Rospiggarnas bana var för knappt tio år sedan en riktigt bra speedwaybana. Då hade man höga publiksiffror, dels för att racingen var bra och även för att det gick bra sportsligt. Sen hände någonting. Det blev följa John speedway och vips så var publiken borta.

Jag har ifrågasatt att det år efter år de senaste åren såg ut på det sättet, jag ska inte säga att ingenting gjordes för det är orättvist. Det gjorde säkert saker för att få till en bättre bana, även om de inte fungerade.

Jag var inte på plats i Hallstavik vid tisdagens match mot Dackarna, men jag har sett den i efterhand på ESS Play. Och det var stor skillnad på racingen. Jag har inte sett så bra racing i Hallstavik på flera år. Jag vet att man lagt ner ett hårt arbete på banan inför matchen, och det gav verkligen resultat.

- Annons -

Extra glädjande var att det hade kommit drygt 2100 åskådare till matchen. Man kan tänka sig att de som var där var riktigt nöjda med va de såg. Sen att klubben ordnar diverse foodtrucks, glasstånd, hoppborg och allt vad det är, tror jag gör att de som kommer dit trivs lite extra och kommer tillbaka även nästa gång. Och det är mycket viktigt, man ska ta hand om den publik man har, men det går aldrig att ersätta bra racing med kringarrangemang. Vilket heller inte behövs när banan är såpass bra som den var igår.

Jag har kritiserat, ja ibland nästan till och med varit gnällig över banan i Hallstavik. Därför är det inte mer än rätt och på sin plats att jag nu konstaterar att klubben och banan är på rätt väg. Det glädjer mig mycket. Bra jobbat!

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna