- Annons -

Dyster stämning i Masarna: ”Vi möts av motgång på motgång”

Masarna har det tufft just nu, det lär inte ha undgått någon. Under tisdagen kom nya dystra nyheter från Avesta.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

För några veckor sedan fick Masarna besked om att de får pengar i ett marknadsföringsavtal från kommunen. Målet för att få in de pengar som krävs för att komma till start i år blev då att lyckas sälja arenanamnet.

Under tisdagen meddelade ordförande Roger Hultman till Avesta Tidning att klubben har fått ännu en motgång.

– Vi möts av motgång på motgång. Vi kanske skulle kunna få ihop ett lag med bara polska förare, men hur många skulle komma och titta då? Sedan har det ju generellt blivit tuffare att locka publik. Under pandemin lärde sig folk att göra annat.

- Annons -

Det är mycket som just nu inte går klubbens väg, Masarna har försökt få in någon som kan sälja sponsring åt dem. Så blir inte fallet, dessutom hoppade företaget som var intresserade av arenanamnet av.

– Den som var intresserad har hoppat av. Man förstår ju företagen också, det är tuffa tider nu och de behöver väl tänka mer på sig själva.

Om en vecka (nästa onsdag) avgörs Masarnas öde. Då är det årsmöte, där tas beslutet om klubben kommer till start eller inte.

Om Masarna inte kommer till start så går man istället i konkurs.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna