- Annons -

”Det regnar alltid i Målilla”

Under lördagkvällen är det dags för årets GP-deltävling i Målilla. Prognosen visar att det ska komma regn alldeles strax. En som tar det med ro är Dominik Kubera.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Vädret i speedway är alltid en snackis. Just idag finns det en risk att det kommer att vara ganska blött när det är dags för de första heaten. Det bekymrar inte Dominik Kubera,

– Det kommer bli okej, jag har hört att det ska bli regn, men det regnar alltid i Målilla. Det är som det är, jag ser fram emot tävlingen, säger Dominik Kubera.

Hur ser du på banan?

- Annons -

– Det är en bra racebana, jag gillar den.

Även om han har gjort en hel del GP-tävlingar som Wildcard och inhoppare så är årets säsong den första som ordinarie förare. Det är en bra känsla så här långt.

– Nu har vi bara hunnit fyra deltävlingar, det blir femte här idag. Men det är en väldigt bra atmosfär kring GP-tävlingarna. Det är mycket fans och man får mycket erfarenhet, det finns mycket saker man kan ta med sig, avslutar Dominik Kubera.

Dominik Kubera ligger på en åttondeplats inför kvällens tävling.

Så gick det i tidskvalet – så valde förarna att starta
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna