- Annons -

Det näst bästa som kunde hända – de vet vad de håller på med

Årets SM-final körs inte i Linköping, det var nog ingen överraskning för någon. Min artikel i förrgår var mer en önskan inför framtiden. Istället blev det det näst bästa alternativet.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Den individuella SM-finalen 2024 kommer att köras i Västervik, det är bra om, om den ska köras på en bana som till vardags erbjuder ligaspeedway så var det till och med det bästa som kunde hända.

Framöver hoppas jag fortsatt att SM kommer köras i Linköping som en tradition, men det känns inte realistiskt på ett tag. Men det är nog möjligt om viljan skulle finnas, det verkar den göra. Jag har fått mycket positiv respons på min artikel där jag önska en till SM-final i Linköping.

Nåväl, nog om Linköping. Nu blir det Västervik, Sveriges bästa bana. Den lägstanivå på racing som den banan har har ingen annan bana i Sverige. Dessutom gör klubben med Morgan Andersson i spetsen ett bra arbete för att locka publik till sina tävlingar. Det är precis vad SM-finalen behöver just nu. Lite extra arbete för att locka publik, det känns som att det var ett tag sedan någon gav den tävlingen lite extra omtanke.

- Annons -

Jag är glad att Västervik kommer att arrangera SM, de vet vad de håller på med och kommer garanterat göra det mycket bra.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna