- Annons -

Det här var bra av Rospiggarna – Visar att de vill någonting

Jag har tidigare kritiserat Rospiggarnas lag på bortaplan då det känts som rena B-lag. Men jag är inte sämre än att jag även kan berömma när någonting bra händer.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Att Rospiggarna har det tufft ekonomiskt har nog inte undgått någon. Därför började man säsongen med att köra starka lag hemma och svaga lag borta. Det retade upp många, så även undertecknad.

Nå väl, det är inte det vi ska prata om just nu. Jag vill istället berömma Rospiggarna för att de väljer att ersätta skadade Grzegorz Zengota med Luke Becker. Det är jättebra att de gör, både för sportsligheten och för trovärdigheten.

Att skicka B-lag till bortamatcherna i tid och otid är inte trovärdigt och till slut tröttnar både fans och motståndare. Men att värva in en förare som har hög potential och använda honom direkt visar att Rospiggarna vill någonting.

För att ligan ska tas på allvar är det viktigt att lagen är så starka de kan för dagen, det här var ett bra steg i rätt riktning. Tack för det.

Rospiggarna förändrar i truppen: ”Fick tips av Greg Hancock”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse

Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna