- Annons -

Det här borde bli Indianernas första värvning

Indianernas säsong tog slut under tisdagen, nu väntar några veckor innan man får börja bygga sitt lag inför nästa år. Men redan nu kan vi börja spekulera kring eventuella värvningar.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det finns en gentlemens agreement som säger att man inte ska får prata med andra lags förare innan säsongen är slut. Med andra ord kommer vi få vänta några veckor innan vi får se de första värvningarna inför nästa år.

Indianerna fick se sig besegrade mot Lejonen, trots att de på pappret har en ruggig 1-5 så räckte det inte. Reserverna körde helt okej i kvartsfinalerna, men sett över säsongen i stort så tappade man en hel del poäng i väst sex och sju. Därför borde Indianerna vara sugna på att värva tillbaka Victor Palovaara. En förare som hade ett riktigt succéår 2022, 2023 har det dock gått sämre.

Men hans snitt 2024 kommer vara 0.500, det innebär att han skulle inleda som reserv. Med tanke på den kapacitet han har så skulle han garanterat kunna göra riktigt bra saker för Indianerna. Kan Indianerna få en lite bättre jämnhet i väst 2 och 4, samt få in en riktigt stark reserv så blir man att räkna med. Jag skulle säga att det sistnämnda har högst prio.

- Annons -
Foto: Erik Kruse

Palovaara lär säkert bli en jagad förare i vinter, men sett till lagens behov skulle jag säga att han skulle passa bäst i Piraterna eller Indianerna.

Hade jag varit sportchef i Indianerna hade jag lyft på luren.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna