- Annons -spot_img

DET HÄR ÄR BRA FÖR SPORTEN: ” HAN ÄR TILLBAKA DÄR HAN HÖR HEMMA”

Fredrik Lindgren är tillbaka i svensk speedway. Visst är det härligt, det är härligt för hela sporten i Sverige och självklart inte minst roligt för Västervik som nu har ett ruskigt lag på pappret. För visst var det ganska tråkigt när Sverige absolut främsta förare valde bort svenska ligan.

- Annons - ad

Att Fredrik Lindgren var tillbaka kom lite som en chock för mig. Det blev en positiv överraskning minst sagt. Att ha den bästa föraren från landet körandes i sin egen liga tror jag är viktigt. Det kan ge inspiration till yngre förare och även ge publiken bättre underhållning. Jag förstår även att det är viktigt för Fredrik då han behöver fler matcher när GP-serien drar igång.

Västervik kommer att bli riktigt giftiga. Det har varit på svensksidan som laget har fallerat såhär långt och nu kan man väl säga att man har lyckats hitta en riktigt bra ersättare till långtidsskadade Linus Sundström. Kan det räcka till guld? Svårt att säga men helt klart så stärktes deras chanser nu, laget såg bra ut redan innan men nu blir de farliga på riktigt.

Jag kan förstå om några är besvikna, besvikna över att han inte vände hem till Kumla för att köra för dem, några kanske hade velat se honom i Dackarna där han är oerhört populär. Men faktum är att just nu är det nog Västervik som behöver honom mest och då tycker jag att man ska vara glad ändå, detta är bra för sporten. Det är större än vilken klubb han väljer att representera. Fredrik Lindgren är tillbaka där han hör hemma, i svenska Bauhausligan.

Adam Holman
Bild: Erik Kruse

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna