- Annons -

Därför valde Lindgren bort Sverige: ”Funderade på om jag skulle sluta helt”

Fredrik Lindgren väljer bort den svenska ligan 2023. Till Cirkus Speedway berättar han om varför.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Det är många som har tyckt till om att Sveriges bästa förare de senaste åren väljer bort den svenska ligan. Kritiken har stundtals varit hård mot GP-svensken Fredrik Lindgren.

I det senaste avsnittet av Cirkus Speedway berättar Lindgren om beslutet.

– Jag förstår att det är många som undrar varför jag gör så här. Det har helt enkelt att göra med mina hälsoproblem som jag dragits med de senaste tre åren. Jag behövde dra ner på tempot och då har jag funderat på vad som blir bäst. Ett tag var jag inne på att bara köra i GP-serien, men jag kom fram till att jag ville åt tempot jag får av att köra i Polen.

- Annons -

– Att det är i Polen som jag tjänar de stora pengarna är heller ingen hemlighet. Det var ett tag då jag funderade på om jag skulle sluta helt med speedway. Till slut landade jag i att det blir Sverige som stryks, säger Fredrik Lindgren.

Lyssna på hela avsnittet här.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna