- Annons -

Därför lämnar Chris Holder Indianerna: ”Jag var inte såld på…”

Tidigare under veckan stod det klart att Chris Holder väljer att lämna Kumla Indianerna. Enligt Sydnärkenytt ska anledningen vara att han inte gillade det lag som Indianerna ville bygga.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Chris Holder kom till Indianerna inför säsongen 2019, efter att ha varit klubben trogen sedan dess väljer han nu att lämna laget. Anledningen ska vara att han inte tror på Indianernas lagbygge.

– För att vara ärlig så valde jag att lämna Indianerna då jag inte kände mig nöjd med det lagbygge som det ser ut att bli. Jag hade ett kontraktsförslag som jag var tillfreds med, men lagbygget som det pratades om var jag inte såld på, säger Chris Holder till Sydnärkenytt.

Att ta beslutet att lämna var svårt då han trivts väldigt bra i klubben.

– Det var ett väldigt tufft beslut då jag trivts så bra i Kumla. Jag har verkligen gillat att köra för Indianerna och uppskattat alltifrån fans, lagledning och banpersonal. Men jag var tvungen att ta ett beslut i takt med att klubbarna håller på och tillsätter sina platser och Indianerna ville ha ett svar.

- Annons -

Lagledare Peter Johansson är besviken när Nerikes Allehanda frågar honom hur han ser på Holders beslut att lämna klubben.

– Jag ska försöka uttrycka mig diplomatiskt: Självklart blir man besviken. Både på ett professionellt plan efter att ha jobbat ihop i flera år, men också på det personliga planet. Jag respekterar givetvis att man behöver ett miljöombyte, men man kan göra det på olika sätt. Vissa är bättre och sämre på att göra slut, säger Peter Johansson till Nerikes Allehanda.

Chris Holder uppger att han är klar för en annan klubb i den svenska Bauhausligan, en klubb som han säger har chans på guldet. Det går rykten om att Chris och hans broder Jack kör för Västervik nästa år.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna